Telenet is blij met de aanvaarding van het lidmaatschap van voetbalcubs Waasland-Beveren en Sporting Charleroi bij de Pro League, waardoor Sporting Telenet de wedstrijden van die clubs ook kan uitzenden.

Met het verwerven van Lot 3 heeft Telenet vanaf het nieuwe voetbalseizoen voortaan de rechten om alle matchen van eerste klasse uit te kunnen zenden.

Hiermee kwam het bedrijf tegemoet aan de vraag van vele klanten om alle  acht voetbalwedstrijden per speeldag  uit eerste klasse bij dezelfde operator te kunnen bekijken. Telenet is dan ook  verheugd over de aanvaarding van het lidmaatschap van voetbalclubs Waasland-Beveren en Sporting Charleroi bij de Pro League.

Jeroen Bronselaer, eindverantwoordelijke Sporting Telenet: "Wij hadden er alle vertrouwen in dat de Pro League haar afspraken zou nakomen. Dit is bij deze bevestigd. Dit is vooral goed nieuws voor de voetballiefhebbers. Via Sporting Telenet zullen zij immers zoals beloofd niet alleen kunnen genieten van 3 exclusieve topwedstrijden per speeldag, maar van alle wedstrijden van de Jupiler Pro league."

Naast de Jupiler Pro League beschikt Sporting Telenet komend seizoen over de rechten voor de Europa League-wedstrijden. Ook de Engelse Premier League, de Nederlandse Eredivisie, de Duitse Bundesliga, de Italiaanse Serie A en de Franse Ligue 1 zitten in het aanbod, net als de bekercompetities in deze landen.

Dit aanbod wordt aangevuld met de Russische voetbalcompetitie, de Amerikaanse Major League Soccer en de Braziliaanse Série A